OstaloDobila po glavi

U žaru borbe emocije su izmakle kontroli: pogledajte nesvakidašnju reakciju odbojkašice prema suigračici

Piše R.R.
111cek

Nitko ne može vjerovati da se nešto tako moglo dogoditi na parketu, u jednoj odbojkaškoj utakmici, no snimak je postao viralan. Reprezentativka Crne Gore Danijela Džaković se našla u centru pozornosti kada je na susretu indonezijske lige opalila po glavi suigračicu, Jewelle Bermillo. Naime u prvom setu dvoboja između BaliPura i Creamlinea pri rezultatu 19:24 obje su igračice krenule na loptu koju je u polje ubacila suparnica Jema Galanza, no nisu baš dobro komunicirale pa su "čekićem" zasmetale jedna drugoj i izgubile poen za set.

Džakovićeva je odmah "u vatri" opalila suigračicu po glavi, onako "zalijepila joj jednu odgojnu", no istog trenutka se i pokajala zbog svog postupka te je odmah zagrlila uplakanu Jewelle Bermillo.

- Ispričavam se svoj suigračici, volim je, dobre smo prijateljice i ovo je bilo jako ružno. Nisam je željela udariti, jako mi je žao – ispričala je Džakovićeva.

Klub je također odmah reagirao, ispričao se navijačima zbog ovog incidenta, ističući da su ponekad emocije jake, pa situacija može izmaći kontroli. No kako ne opravdavaju ovakav potez tako su i Danijelu Džaković kaznili zbog ovog postupka.

- Ne odobravamo ovakve reakcije, ali od svih tražimo oprost i da gospođicu Džaković ne osuđujemo zbog jednog trenutka slabosti – napisali su priopćenju iz kluba BaliPura.

#UTAKMICA#INDONEZIJA#UDARAC#DANIJELA DžAKOVIć