Ostalonevjerojatno

Debi za pamćenje: bivši reprezentativac Engleske u ragbiju u svom prvom NFL nastupu postigao touchdown pretrčavši više od polovice terena!

Piše A.J.
9. kolovoz 2019. - 20:14

Nevjerojatna priča dolazi nam iz Buffala, u kojem su sinoć domaći Billsi i Coltsi odigrali prvu ovosezonsku pripremnu utakmicu, a u glavnoj ulozi bio je Christian Wade.

Englez je osam sezona igrao za Coventry Wasps, klub koji se natječe u najvišem razredu engleskog ragbija, te je u dva navrata nastupio i za seniorsku reprezentaciju Engleske. A ove sezone se odlučio okušati u NFL-u, i to na poziciji running backa, što je i najlogičnija pozicija za ragbijaša.

Ugovor s Billsima 28-godišnjak potpisao je u travnju, a sinoć je dobio priliku i zaigrati na momčad iz Buffala te ju je iskoristio na najbolji mogući način.

U prvoj akciji u kojoj je sudjelovao, primio je loptu i s njom otrčao ogromnih 65 jardi te postigao touchdown s kojim je pomogao svojoj momčadi potvrditi pobjedu.

Zaista nevjerojatna priča koja bi mu mogla pomoći da dobije priliku i u regularnoj sezoni, jer poznato je da rijetko koji igrač koji nije prošao koledž program uspije u NFL-u.

#NFL#BUFFALO BILLS#CHRISTIAN WADE