Sport Ostalo

Primio jedan udarac

Boksački svijet u šoku: na sparingu preminuo jedan od najvećih australskih talenata; Dvaput je pobijedio rak, a na kraju ga je života koštalo ono što je najviše volio

Primio jedan udarac

Strašna vijest potresla je borilački svijet. Talentirani australski boksač supervelter kategorije Dwight Ritchie preminuo je nakon nezgode na treningu, piše Fightsite

Ritchie sparirao je u subotu s Michaelom Zerefom te, kako javlja The Daily Telegraph, primio udarac u tijelo, odšetao do svog kuta i potom se srušio nakon čega ga nisu uspjeli oživjeti.

Šokantnu vijest potvrdio je i promotor preminulog borca, Jake Ellis, koji je preko društvenih mreža poručio:

- S velikom tugom i šokom objavljujem da je borilački kauboj Dwight Ritchie preminuo dok je radio ono što najviše voli. Kao njegovom promotoru i prijatelju iznimno mi je teško prihvatiti ovu tragičnu vijesti. Boksačka zajednica će uvijek pamtiti Dwighta kao jednog od najboljih talenata u Australiji i boksača čiji je borilački stil savršeno predstavljao njegov način života. Počivaj u miru, zauvijek ćeš nam nedostajati.

Ritchijev talent sjajno oslikavaju i rezultati koje je ostavio iza sebe. Mladi Australac je tijekom karijere ostvario 19 pobjeda i dva poraza, a velika tragedija dogodila se u jeku njegovih priprema za meč s Tommyjem Browneom koji se trebao održati 6. prosinca.

Borac nadimka 'The Fighting Cowboy' kao dijete je dvaput pobijedio rak, a na kraju ga je života koštalo ono što je najviše volio.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo