Sport Ostalo

I to je odbojka

Da nije žalosno, bilo bi smiješno: iznos nagrade kojim su plaćene pobjednice Kupa BiH u najmanju je ruku - mizeran

I to je odbojka

I to je sport, ali ona druga strana sporta koja nema veze s milijunima eura koji se "okreću". Odbojkašice Bimal Jedinstva apsolutne su vladarice BiH odbojke, višestruke prvakinje i pobjednice Kupa. Osim što su kući neprikosnovene, odlične su i u međunarodnim natjecanjima, na jesen će opet u Ligu prvaka.

I baš taj europski nastup bit će najveća nagrada igračicama jer od premija i novčanih nagrada za osvajanja titula u domaćim natjecanjima nemaju skoro pa ništa. Neće se niti jedna igračica obogatiti, a najbolji primjer za to je, kako pišu sportske ba novčana nagrada koju su djevojke dobile za osvojeni Kup. Nakon četiri mjeseca dobile su obavijest o nagradi od 10 KM (ukupno 40 kuna)

– Domaćin i organizator finala Kupa BiH, BL Volley iz Banja Luke, pobjedniku Kupa je nakon četiri mjeseca uplatio novčanu nagradu (10 KM). Da nije smiješno, bilo bi žalosno. Svaka igračica i trener našeg kluba dobit će po 50 feninga od nagrade. I to je odbojka – našalili su se iz Jedinstva Bimal na svojoj Facebook stranici, prezentiravši i uplatnicu sa simboličnim iznosom za koji ne mogu popiti ni kavu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo