Sport Ostalo

pravi se javio

Ratni zločinac kapetan Dragan napao Đokovića i Splićane: 'Slažeš li se, Nole, da samo najgori ljudski ološ bez časti napada svoje goste?'

pravi se javio

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković često se na Instagramu i u medijima pohvali svojim prijateljstvom s hrvatskim sportašima, a nekoliko puta se pohvalio i kako prati hrvatske sportaše i navija da ostvare što bolji uspjeh, piše 100posto.hr.

Za Hrvatsku je navijao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nakon što je njegova Srbija ispala s turnira, a to su mu zamjerili brojni sugrađani. Jedan od njih je i zloglasni četnički zločinac Dragan Vasiljković,poznatiji kao Kapetan Dragan.

Ratni zločinac koji je u Hrvatskoj osuđen na 13 i pol godina zatvora poslao je pismo srpskim medijima u kojem je Đokovića napao zbog 'hvalospjeva Hrvatima'.

"Ne smijemo istom ‘četkom’ obojiti sve Hrvate. Postoje metode da se prebroje i izdvoje časni i hrabri. Evo, predlažem nedavni video gdje su u hrvatskom Splitu, na rivi, napadnuti tvoji kolege sportaši koji su pozvani u goste, a zatim mučki napadnuti. Slažeš li se, Nole, da samo najgori ljudski ološ bez časti, napada svoje goste?”, stoji u pismu koje je Vasiljković poslao medijima u Srbiji.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo