Sport Ostalo

javni poziv

Središnji državni ured za sport izdvojit će gotovo devet milijuna kuna za 22 sportske građevine u 2019., među odabranima i četiri objekta u Dalmaciji

javni poziv

Središnji državni ured za šport će  u 2019. godini sufinanancirati rekonstrukciju, izgradnju i opremanje 22 športske građevine u ukupnom iznosu od 8.749.632,70 kuna.

Na Javni poziv prijavljeno je 239 projekta s ukupnom vrijednosti zatraženih sredstava od 108.87 milijuna kuna, a sredstva će biti dodijeljena 22 najbolje ocijenjenim projektima.

"Sufinancirat će se ugradnja umjetne stijene za penjanje u športskim dvoranama u Donjoj Stubici i Omišu, izgradnja nogometnog igrališta s umjetnom travom u Dugom Selu i Varaždinu, izgradnja malonogometnog terena s umjetnom travom u Đakovu, izgradnja teniskih terena u Đurđevcu, Šibeniku i Zadru, rekonstrukcija atletske staze u Križevcima i Sisku, adaptacija vanjskih športskih terena u Kutjevu, zamjena parketa u športskoj dvorani u Splitu i Zaprešiću, zamjena športskog poda u športskoj dvorani u Sv. Ivanu Zelini, opremanje skijališta u Općini Čavle, opremanje školske športske dvorane u Općini Goričan, opremanje dvorane za šport i rekreaciju u Općini Lekenik, uređenje vanjskog športskog terena u Općini Mrkopalj, opremanje športskog centra u Općini Novi Golubovec, uređenje i opremanje vanjskog športskog terena u Općini Podturen, rekonstrukcija nogometnog terena u Općini Rovišće te opremanje školske športske dvorane u Solinu čiji je prijavitelj Splitsko-dalmatinska županija", stoji u objavi na mrežnim stranicama SDUŠ-a.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo