Sport Ostalo

pjaca u 19 sati

Sportsko ime Dalmacije: danas ćemo na tradicionalnoj svečanosti objaviti tko su novi laureati

pjaca u 19 sati

Naši čitatelji i žiri Slobodne Dalmacije imao je težak zadatak odabrati tko su najbolji sportaš, sportašica, momčad i ekipa za proteklu godinu, a danas ćemo na tradicionalnoj svečanosti u centru Splita objaviti tko su novi laureati.

Posebna nagrada ‘ Dalmatinac u svijetu’

Uz četiri spomenute kategorije proglasit ćemo i najveću nadu dalmatinskog sporta, a jedna indiskrecija prije objave, ove godine imat ćemo dvoje laureata u ovoj kategoriji. Za objavu imena ipak ćemo pričekati svečano proglašenje.

Posebna kategorija za ovu je godinu “Dalmatinac u svijetu”, odnosno osoba iz Dalmacije koja nas je promovirala u svijetu sporta, a i šire, u protekloj godini. Kandidati u ostalim kategorijama morali su u 2018. biti članovi dalmatinskih klubova, a ova je kategorija naravno bez tog kriterija.

Uz red pjesme i malo govora te puno ponosa u 19 nas sati čeka još jedna lijepa sportska večer u srcu Splita. Kod ovakvih je izbora uvijek posebno lijepo što se, bez obzira tko na koncu bio proglašen pobjednikom, svi mogu osjećati pobjednicima samom činjenicom da su ušli u konkurenciju za izbor najboljih u regiji koja pršti velikim sportskim talentima.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo