Sport Ostalo

kratak fitilj

Vatrena supruga nekadašnjeg vratara Barcelone izazvala tučnjavu: zbog sudačke odluke napala suparnicu, u kaosu nastradao momak napadnute

kratak fitilj

Strastveni kada je sport u pitanju? Mnogi su, ali ono kako to radi Maria Jose Macacho je posebno. Supruga nekadašnjeg vratara Barcelone Francesca Arnaua je na prvenstvu u padelu (nešto slično tenisu, igra se u parovima) nakon jedne pogrešne sudačke odluke izazvala skandal.

Planula je svađa, ali je Maria Jose odmah prešla na stvar, nasrnula je na suparnicu, udarala je nogama i reketom, vrlo brzo se u tučnjavu uključilo nekoliko ljudi kako bi primirili situaciju, a kada je mladić napadnute pokušao pomoći svojoj djevojci dobio je reketom po glavi. U bolnici su mu sanirali ozljedu, sašili mu šest "punata". Uz to je Maria Jose prijetila da će mnogi vidjeti svoje kada dođe njen suprug.

Za sada se pak zna da je vatrena Španjolka "zaradila" prijavu zbog izazivanja nereda. Inače Maria Jose igra i nogomet, tamo se prije nešto manje od dvije godine "proslavila" prijetnjom sucu da će ga ubiti nakon jedne dosuđene odluke. Očito da joj suci baš "ne leže", gdje god se pojavi nakon neke odluke spremna je krenuti u rat, bez obzira na kojem se terenu radilo nema respekta i spreman se potući bez obzira na druge.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo