Sport Ostalo

pogledajte video

Khabib Nurmagomedov progovorio o meču stoljeća: Uživao sam udarajući ga u lice...

pogledajte video

Khabib Nurmagomedov sudjelovao je u “Q&A” druženju u australskom Melbourneu, gdje se u živo družio s fanovima te odgovarao na pitanja. Jedna kraća snimka je isplivala, ali uz vrlo zanimljive izjave.

Khabib od borbe protiv Conora McGregora nije imao previše javnih nastupa uz davanje izjava, no ovakva druženja nije odbijao. S druženja u Saudijskoj Arabiji pojavila se tek jedna izjava. Nije mi sada puno više od toga, no ove su puno zanimljivije. Tiču se njegovih emocija i stanja tijekom borbe na UFC 229 eventu, prenosi Fight Site.

“Uživao sam udarajući ga u lice. Vjerujte mi, to je jako dobar osjećaj, nakon svega što ti netko određeno vrijeme govori. Svaki put kada sam ga udario sam uživao, pitao sam ga da razgovaramo. Na kraju druge ili treće runde mi je rekao da je to sve posao, pokušao je napraviti da se opustim. No, to nije sparing. Ja ću nastaviti sve dok ne bude kraj borbe. Ne znam, možda on ne razumije moj engleski”, ispričao je Khabib tijekom druženja, s kojeg snimku možete vidjeti ispod teksta.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo