Sport Ostalo

TROFEJ CROFUTSAL

Duje Bajrušović najbolji je malonogometaš Hrvatske

TROFEJ CROFUTSAL

Duje Bajrušović dobitnik je trofeja Crofutsal za najboljeg malonogometaša Hrvatske za 2018. godinu. U tradicionalnom izboru Bajrušović je uvjerljivo slavio ispred prošlogodišnjeg pobjednika Daria Marinovića.

Za napomenuti je da o pobjedniku ovog izbora odlučuju glasovi stručnog žirija, novinara i čitatelja. Bio je ovo četvrti po redu izbor za najboljeg futsal igrača Hrvatske, u prvom izboru najboljim je u 2015. godini proglašen Franco Jelovčić. Nakon njega ovo priznanje zaslužili su Tihomir Novak i Dario Marinović.

U sva četiri dosadašnja izbora konačni je pobjednik osvajao najviše glasova kod sva tri „biračka“ tijela. Bajrušović je igrajući za Novo vrijeme Apfel doživljavljao novu igračku mladost, te je bio apsolutno najbolji igrač u finalu doigravanja za prvaka Hrvatske za sezonu 2017/18.

Makarani su u finalu doigravanja protiv Split Tommyja osvojili prvi naslov prvaka u svojoj povjesti. Uz Darija Marinovića koji je završio na drugom mjestu, treba izdvojiti vrgoračkog kapetana Duška Martinca koji posljednje dvije sezone igra u velikoj formi što su prepoznali članovi stručnog i novinarskog žirija.

Bajrušoviću će trofej biti uručen na jednoj od idućih domaćih utakmica Novo vrijeme Apfela.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo