Sport Ostalo

FUTSAL LIGA

Večeras svi na Gripe: ‘studenti’ su konačno u ulozi favorita

FUTSAL LIGA

Večeras Universitas dočekuje Jesenje u reprizi njihovih okršaja u svibanjskoj mini-ligi za ulazak u viši rang. Na Gripama su tada Splićani slavili 2:1 preokretom u drugom poluvremenu, a u Krapini su odigrali 2:2 i tim rezultatom proslavili proboj u Prvu ligu. Po lijepom pamte zagorski klub, neka tako i ostane.

Sada se ta dva kluba sastaju u drukčijim ulogama, s ponešto prvoligaškog iskustva iza sebe. Universitas je odličan, hrabro i odlučno je ušao u sezonu pobjedama nad Splitom i Osijekom, remizirao je u Vrgorcu i tijesno izgubio od Squarea...

No večeras će „studenti" prvi put biti favoriti. Ne samo zbog kvalitete koja je na njihovoj strani, već i zbog plasmana na tablici. Jesenje, koje su u ligu upale nakon izbacivanja Nacionala, nalaze se na začelju sa samo dva osvojena boda. Jedno su lice pokazali u neriješenim rezultatima sa Squareom i Alumnusom te u porazu od Osijeka (4:5), a drugo kada ih je Vrgorac pregazio 8:0. Nepredvidljivi su, ali Universitas je bolji i očekuje se njegova pobjeda.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo