Sport Ostalo

Magični kvadrat

Boksačka fešta u Otoku kod Sinja: Vrgorčanin Nikica Radonić oduševio prepune tribine

Magični kvadrat

Već četvrtu godinu zaredom, tradicionalno povodom blagdana Sv.Luke i Dana općine Otok, sinjsko zaleđe okupiraju boksači, na respektabilnom turniru kojeg organizira Stjepan Vugdelija uz pomoć svojih prijatelja iz boksačkog kluba Split.

Ovogodišnji turnir okupio je borce iz klubova sa šireg splitskog područja iz Salone, Pauka i Split. Tako su mnogobrojni Otočani i njihovi gosti, koji su dupke ispunili malu dvoranu mogli uživati u javnim sparinzima, rekreativnim borbama i jednom profesionalnom meču.

Tino Perić bio je bolji od Ante Alilovića, Stipe Labrović od Stipe Stojčića. Dok je Nikica Radonić prvak Europe u kick-boxingu, koji ujedno prošle sezone nastupa za Hrvatske vitezove u Svjetskoj boksačkoj ligi u odličnoj borbi svladao puno iskusnijeg i nešto težeg Matea Gabelu. U profesionalnoj borbi Abel Pešut iz splitskog Pauka rezultatom prekidom je u prvoj rundi svladao Tarika Žunića iz Posušja.

- Zahvalio bi se Općini Otok kao glavnom sponzoru, te svim boksačima i trenerima koji su uveličali naše slavlje i okupili se na ovom turniru. Jako sam zadovoljan cijelom organizacijom i priredbom, pogotovo predzadnjom borbom između Radonića i Gabele. Bila je to izuzetno dobra i kvalitetna borba. Zahvalio bi se Davoru Juriću koji mi je najviše pomogao oko cijele organizacije, te svim klubovima, trenerima i sucima - kazao je Stjepan Vugdelija.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo