Sport Ostalo

ragbi

Oval im bio plitak: Sinjane u derbiju stopirale ozljede

ragbi

U drugom kolu proširenog prvenstva Hrvatske Sinj je gostovao u Ljubljani, gdje je upisao prvi poraz. Sinj je u prošlom kolu slavio na domaćem terenu protiv Zagreba, ali u Ljubljani je imao puno teži zadatak.

Ragbijaši Ljubljane su se od početka nametnuli, a posao su im dodatno olakšale ozljede Jukića i Žige pa su već do odmora ostvarili visoku prednost od 15:0.

Stvari su se po Sinjane dodatno zakomplicirale u nastavku susreta žutim kartonom i igračem manje, što su domaći iskoristili i došli do prednosti od 18:0.

Do kraja ovog dvoboja Sinj je zaprijetio, dva puta je odlično prošao Prološčić, uz pretvaranje Pavlovića za 18:12, ali bolje od toga ovog puta nije išlo.

Sinju sada predstoji da zaliječi rane i u nešto kompletnijem sastavu i boljem raspoloženju dočeka veliki derbi protiv Nade, koji je na rasporedu narednog vikenda.

Semafor

Ljubljana - Sinj 18:12 (15:0)

Ljubljana - Stadion Oval. Gledatelja: 200. Sudac: Jošt Slapničar

Ljubljana: Okič, Javornik, Pilko, Dobnikar, Šercer, Fogec, Železnik, Miljuš, Volavšek, Okič, Radelj, Sajevic (5), Penko (8), Kadunac, Troppan (5), Sambol, Rezar, Nigral, Oruč, Kapun, Lazić, Jamnik, Jaklić.

Sinj: Žigo, Brčić, Jukić, M. Miloš, Mastelić, Penić, Budimir, Miloš, Klarić-Kukuz, Prološčić (10), Maras, Vučemilo, Grčić, Tomašević, Šolto, Brčić, Pavlović (2).

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo