Sport Ostalo

Magični kvadrat

Sprema li se novi obračun najvećih boksača današnjice: otkriveno je i kada će se dogoditi sastanak za dogovor meča

Magični kvadrat

Prvi dvoboj bio je veličanstven, a sada je filipinski boksač Manny Pacquiao potvrdio da bi se mogao dogoditi i revanš. Sve bi se moglo obznaniti već u nedjelju ako se postigne konačan dogovor, a dvoboj bio mogao biti u Japanu u jednoj od velebnih sportskih arena.

Floyd Mayweather je 2015. godine pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca u meču kojeg su tada nazvali "borbom stoljeća". U kolovozu prošle godine nakon što je završio karijeru neporažen u boksu i slavio u meču protiv MMA zvijezde Connora MacGregora odlučio se za mirovinu.

Da je zainteresiran za mogući dvoboj potvrdio je Mayweather koji je kazao da bi prekinuo mirovinu i ponovno ušao u ring protiv Pacquiaoa. Činjenica je da stožer Filipinca traži jakog suparnika, veliko ime. Sve se čini jako blizu dogovora.

- U nedjelju ćemo završiti pregovore, bilo da se radi o Floydu ili nekom drugom boksaču, imamo nekoliko opcija na raspolaganju. No Floyd i ja smo se sreli u Japanu na jednom događaju, reakcije su bile fantastične, potpora takvom meču bila bi ogromna. Vjerojatno bi se sve moglo održati u Tokiju – kazao je Pacquiao, a prenijeli su vodeći svjetski mediji.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo