Sport Ostalo

futsal

Počele pripreme Novo vrijeme Apfela: prvacima je izazov igranje na tri fronta

futsal

Nakon ljetne stanke sa pripremama za nastupajuću sezonu započeli su prošlosezonski futsal prvaci Hrvatske momčad Novo vrijeme Apfel iz Makarske. Makarani će u nadolazećoj sezoni nastupati u tri natjecanja: prvenstvu i kupu Hrvatske te Ligi prvaka.

Prvo natjecanje u kojem će nastupiti je Liga prvaka u kojoj su domaćini skupine šest , a započet će 3. listopada. Futsal prvenstvo Hrvatske u kojem će nastupiti 12. klubova kreće 6. listopada dok će Makarani utakmicu prvog kola odigrati 10.listopada. Pred početak prvog treninga igrače i stručni stožer pozdravio je predsjednik kluba Mijo Pašalić koji je igračima zaželio dobro zdravlje i uspješnu natjecateljsku sezonu. Uz njega treningu su nazočili i dopredsjednik kluba Joze Gudelj, sportski direktor Borislav Vuković kao i članovi uprave.

Treneru Teu Strunji i njegovim pomoćnicima Duji Vukoviću i Toniju Pašaliću na raspolaganju su bili svi prošlosezonski igrači te Saša Babić i Ante Grbešić koji su za sada pojačali sastav Novog vremena. Trener Strunje kaže da će prvi dio priprema proteći u podizanju fizičke pripremljenosti igrača, nakon toga uslijedit će odigravanje pripremnih utakmica kako bi se momčad što bolje uigrala.

- Njegovat će mo napadački stil malonogometne igre koji privlači ljubitelje i navijače na tribine, željni i motivirani da pokažemo što više i polučimo što bolje rezultate - za kraj će Strunje.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo