Sport Ostalo

Veliki uspjeh Pit Bulla

Splitski borac Bruno Ninčević pokorio Kinu

Veliki uspjeh Pit Bulla

Još jedan veliki uspjeh stiže iz borilačkih sportova. Bruno Ninčević, iz splitskog Pit Bulla na iznimno jakoj priredbi u kineskom Shenzenu u organizaciji Faith Fight, u K1 meču (kategorija do 81 kg) svladao je domaćeg borca Yang Zhanwanga jednoglasnom odlukom sudaca.

Ninčević je dominirao u borbi, a publiku u dvorani oduševio je njegov impresivni izlazak u ring uz glazbenu podlogu "Dolazak Hrvata" Marko Perkovića Thompsona. Nakon veličanstvenog trijumfa Ninčević se bacio u zagrljaj svom treneru Toniju Ćatipoviću.

- Ovo je za mene poseban uspjeh. Drago mi je zbog nastupa u Kini i zbog toga što sam branio boje Hrvatske na pravi način. Ovo je veliki iskustvo za mene, poticaj za dalje, potvrda da se mi iz Pit Bula možemo nositi s najboljim borcima na svijetu. Vjerujem da sam ovom pobjedom otvorio vrata i drugim borcima iz mog kluba i Lijepe naše - kazao je Ninčević.

S nestrpljenjem su vijesti iz Kine čekali u Pit Bullu predvođeni trenerima Markom Žajom, Gordanom Vatavukom i Lukom Tomićem.

- Sretni smo zbog Bruna, zbog njegovog trenera Tonija Ćatipovića, koji je iz kuta sjajno vodio Bruna do velike pobjede. Ponosni smo na njih, ali i na klub, ovo nam je još jedna potvrda kvalitetnog rada - rekao je Žaja.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo