Sport Ostalo

Oluja u Frapi

Večer za pamćenje: Mark de Mori nokautom u drugoj rundi pobijedio neugodnog Mađara Csalu

Oluja u Frapi

Pod voditeljskom palicom prekrasne Kristine Lumbar u čarobnom ambijentu Marine Frapa održana je spektakularna boksačka večer u kojoj su mogli uživati svi ljubitelji ovog plemenitog sporta. Borba večeri je bila borba Mark de Moria i Mađara Zoltana Csale koju je Mark od početka kontrolirao te ubojitim udarcem završio nokautom u drugoj rundi borbe. Udarac je bio toliko jak da je medicinsko osoblje moralo intervenirati.

Ivica Perković zvan „Šibenska stina" je digao publiku na noge svojom pjesmom „Stina pradidova" te je samim ulazom u ring bilo jasno da će pobijediti Srbina Miloša Dovedana, što je i učinio. Tehnički nokaut u prvoj rundi i borba je bila završena. Abel Pešut nastavio je svoj pobjednički niz pobijedivši Josipa Jalušića, Marko Vučević je tehničkim nokautom pobijedio Aleksandra Ranisavljevića, a Zadranin Ante Verunica pobijedio je Luku Stajića.

Poseban pljesak osvojila je borba Nijemca Nice Venetisa i Srbina Slobodana Kubice u kojoj su boksači pokazali veliko srce, a na kraju je odlukom sudaca pobijedio Nico Venetis. Simpatije publike napadačkim i srčanim nastupom osvojio je i Srbin Sejfula Beriša koji je ipak na kraju sudačkom diskvalifikacijom izgubio od gorostasnog Poljaka Jaceka Cristopha Piateka.

Ben Wrotniak je u prvoj rundi tehničkim nokautom pobijedio Aleksandra Aleksića, Englez Lee Jones je pobijedio Sinišu Kondića, a stasiti Nijemac Stallinger u prvoj rundi riješio je pitanje pobjednika protiv Aleksandra Jankovića.

Da će sigurno ova boksačka priredba sigurno postati tradicija i kako se već planira „Oluja u Frapi" i sljedeće godine, potvrdio je Domagoj Grgić, direktor prodaje i marketinga Frape. Dodao je kako je rasprodano gledalište dokaz kako Hrvati, ali i mnogobrojni turisti vole i cijene ovaj plemeniti sport.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo