Sport Ostalo

bilandžić kao subašić

Velikim spektaklom pred tisuću gledatelja završen tradicionalni turnir: Pršutana Perajica nakon penala osvojila Skalice 2018.

bilandžić kao subašić

Uz pjesmu, radost i veselje preko 1.000 gledatelja pretežno žitelja Splitskog naselja Skalice završen je MNT Skalice organiziran od Mladeži ovog Splitskog kotara gdje žive najžešći navijači Hajduka. Pobjednički pokal iz ruku stopera Hajduka Andre Fomitschova koji je bio oduševljen viđenim primio je kapetan pobjedničke ekipe Mladen Bajamić.

Četrdeset ekipa mjesec dana borilo se na igralištu OŠ Skalice za pobjednički pokal i vrijednu nagradu od 14.000 kuna. Prije finala odigran je susret za 3 mjesto, a potom i dvije revijalne utakmice. U susretu za treće mjesto La Luna Caffe pobijedila je Torcidu Siromašnu, a u revijalnim utakmicama djeca Hajduka dječake Skalica sa 5:3. a veterani Skalica svoje drage goste iz Trogira sa 5:3.

Finalni susret bio je veliki okršaj u kojem su vratari iznijeli veliki teret u regularnom dijelu koji je završio 1:1 a u raspucavanju istakao se vratar Pršutane Josip Bilandžić koji je od tri udarca obranio dva, a njegovi suigrači za pobjedu postigli su jedan zgoditak više.

Andre Fomitchov igrač Hajduka: Ovo je za mene velikii doživljaj, kojeg ću se sjećati cijelog svoga života. Hvala organizatoru koji su mi udjelili čast da pobedniku predam pokal.

Semafor finala

Pršutana Perajica – Jako sport Sv. Jakov Dugi Rat 1:1 (3:2)

Igralište kog OŠ. Skalice. Gledatelja 1.000. Suci: Luka Milin i Nikola Večernik.

Pršutana Perajica: Josip Bilandžić, Ivica Perajica, Hrvoje Šiško, Robi Pavičić, Mladen Bajamić (1), Stipe Perišić, Antonio Juretić (1), Ante Đikić, Antonio Sekulić (1), Goran Duvandžić, Nikola Pavić. Voditelj Hrvoje Kekez.

Jako sport Sv. Josip Dugi Rat: Duje Bradarić, Ante Dragošević, Marin Roguljić, Marko Galiot (1), Luka Jurić, Stipe Vrdoljak, Ante Marčić, Božo Predojević, Ivan Bradarić, Tomislav Miljak, Marin Jukić, Mijo Mandarić. Voditelj: Frane Plejić.

Pojedinalčne nagrade

Najbolji vratar Mario Zrno (La Luna Caffe)

Najbolji strijelac: Marko Galiot (Jako Sport Sv.Josip Dugi Rat,

Najbolji igrač: Stipe Perišić (Pršutana Perajica)

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo