Sport Ostalo

smečiranje

Zlatna liga odbojkašica: Igorove djevojke prijete Mađaricama

smečiranje

Drugo kolo Zlatne lige dovodi hrvatske odbojkašice u Budimpeštu gdje će obračunati snage s reprezentacijom Mađarske. Obje ekipe pobjedom su startale ovo natjecanje pa se željno očekuje vidjeti ishod utakmice dviju reprezentacija koje će zasigurno konkurirati za prvo mjesto.

Izabranice Igora Lovrinova prošle subote imale su solidnu predstavu na splitskim Gripama protiv Finske, ali je hrvatski pogon, nakon sporog starta, na kraju slavio s 3:0. Unatoč uvjerljivu rezultatu, izbornik Lovrinov nakon utakmice rekao je da se kockice tek trebaju posložiti te da će njihova igra biti bolja u večerašnjem susretu.

Mađarska je istim rezultatom svladala Francusku koja je veći otpor imala tek u trećem setu. I oni su još u fazi uigravanja - prvi put su se susreli nakon rujna prošle godine kada su s tri poraza olako zaključili nastup na Europskom prvenstvu.

Hrvatska i Mađarska u novije su se vrijeme sastali tek dva puta. Po jednu pobjedu imaju obje ekipe, s tim da je prošle godine Mađarska slavila s 3:2, premda je Hrvatska imala naizgled čistih 2:0. Utakmica je na rasporedu u 18:30 sati u dvorani Nemzeti.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo