Sport Ostalo

Polufinale futsala

Dolazi li vrijeme za Novo vrijeme: Idemo u Zagreb po pobjedu

Polufinale futsala

Nakon što je Novo vrijeme Apfel u četvrtfinalu doigravanja za futsal prvaka Hrvatske bilo bolje od Squarea i sa dvije pobjede na domaćem terenu izborilo polufinale momčad Tea Strunje intezivno se priprema za subotnji nastup protiv Futsal Dinama u Zagrebu.

Polufinalna serija igra se na dvije pobjede, a u eventualno trećoj utakmici prednost domaćeg terena bila bi na strani „modrih". Napokon smo se kompletirali i protiv dubrovčana nastupili u kompletnom sastavu kaže mladi i ambiciozni trener Makarana Strunje.

Te utakmice iako su bile fizički i psihički jako zahtjevne pokazale su da smo uhvatili pravi ritam te se napunili samopouzdanjem. Nemamo što skrivati kaže, u subotu u Zagrebu idemo na pobjedu. Naš cilj je finale i jasno je da gore moramo dobiti jednu utakmicu, a kad je već tako onda je bolje da to bude prva.

- Iako je momčad Futsal Dinama dugo na okupu i izuzetno uigrana nedostatak im može biti to što više od tri tjedna nisu igrali utakmice. Vodi ih vrhunski trenar Mićo Martić, a naš glavni zadatak je zaustaviti osovinu Matošević-Kanjuh-Grbeša. I mi i oni igrat ćemo presing od početka utakmice, a tko bude imao manje pogrešaka bliži je pobjedi. Polufinalni dvoboj igrat će se u Kutiji šibica, podloga će više odgovarati domaćim igračima koji su na nju navikli.Gušt će biti igrati pred punim tribinama gdje nas čeka neizvjesna utakmica, a nadam se da će moji igrači prikazati kvalitetnu igru jer samo tako možemo proći dalje - za kraj će Teo Strunje.

Za očekivati je da će i gosti imati podršku svojih navijača, u prvom redu to će biti studenti iz Makarske koji se školuju u Zagrebu. Makarani su pred završnim korakom kojim bi se igralo dalmatinsko finale futsal prvenstva Hrvatske, iako su domaći blagi favoriti gosti se nadaju da još jednom neće putovati u Zagreb.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo