Sport Ostalo

širi popis

Reprezentacija u Kaštelima: Rančić poziva 27 igrača na testiranje za dugo natjecateljsko ljeto

širi popis

Izbornik muške seniorske reprezentacije Ivan Rančić objavio je popis reprezentativaca za predstojeće reprezentativne akcije.

Riječ je o širem popisu na kojem je 27 imena, među kojima dobar dio domaćih igrača. Osim igrača, objavljeno je da se u stručnom stožeru još nalaze pomoćnik Tomislav Čošković, kondicijski trener Frane Žuvela i team manager Frane Žanić. Na popisu se nalaze tehničari Žukovski, Višić, Ščerbakov, Bakonji i Močić; dijagonale Raič, Đirlić, Andrić, Matoković, Prlić i Osojnak; libera Pervan i Šarčević; primači Sedlaček, Šestan, Peterlin, Galić, Marelić, Giljanović, Hanžić i Oršolić; srednji blokeri Mihalj, Dukić, Mitrašinović, Brčić, Perić i Šućur.

Reprezentativci će se okupiti 3. svibnja u Kaštelima gdje počinju pripreme za tri reprezentativne akcije koje ih čekaju u narednih nekoliko mjeseci. Od 19. svibnja do 6. lipnja na rasporedu je Europska ‘Srebrna liga’, novi oblik natjecanja u kojem Hrvatska u Splitu nastupa protiv Bjelorusije, Albanije i Mađarske. Zatim slijede pripreme za Mediteranske igre u Španjolskoj od 22. lipnja do 1. srpnja te u kolovozu kvalifikacije za Europsko prvenstvo.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo