Sport Ostalo

lako sa slovacima

Kaštelani pobjedom zaključili 2017. godinu

lako sa slovacima

Odbojkaši Mladosti Ribole Kaštela pobjedom su zaključili 2017. godinu.

U svojoj drugoj i posljednjoj utakmici turnira MEVZA (Srednjoeuropske lige) kojemu su u Kaštel Starom bili domaćini svladali su slovački Spartak iz Myjave 3:0 u setovima. Slovaci, koji drže začelje ljestvice (među 11 klubova) sa samo jednom pobjedom u osam utakmica, pravi su otpor pružili jedino u posljednjem setu. Najefikasniji u redovima pobjednika bili su Šestan i Ruiz s po 17 poena te Norman s 13. 

Kaštelani su prvo pobjedom nad slovenskim Triglavom, a sada i Spartakom, došli do omjera pobjeda i poraza 4-5, a priliku da ga dovedu na „nulu“ imat će u zadnjoj utakmici 31. siječnja sljedeće godine također kod kuće protiv zagrebačke Mladosti.

No fokus se sada ipak prebacuje na zbivanja na domaćim parketima gdje momčad Ivana Rančića lovi dvostruku titulu, prvenstvo i Kup. Za nastavak dominacije na hrvatskom tlu.


MLADOST RIBOLA KAŠTELA – SPARTAK MYJAVA 3:0 (25:18, 25:19, 28:26)

Kaštel Stari, Gradska dvorana. Turnir MEVZA lige.

Suci: Sonja Simonovska i Slobodan Kovačević (oboje iz Crne Gore).

MLADOST RIBOLA KAŠTELA: Višić (2), Norman (13), Perić (6), Kulušić, Giljanović (8), Glaurdić (2), Šestan (17), Melvan, Pervan, Ruiz (17), Ščerbakov.

SPARTAK MYJAVA: Holinga (1), Jalovecky, Vasek (3), Valo (1), Zeman, Konc (6), Patuc, Tarabus (9), Petraš (9), Ihnat (15), Pokopec (1).

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo