Sport Ostalo

Japanac potvrdio

Legendarni Mirko Filipović će se boriti još nekoliko puta!?

Japanac potvrdio

Mirko Filipović vraća se u ring! Vijest je potvrdio predsjednik japanske borilačke promocije Nobuyuki Sakakibara. Cro Cop će odraditi još nekoliko borbi za Rizin.

Legendarni borac iz Hrvatske izjavio je nedavno kako kako se potpuno oporavio od ozljede koljena te da planira odraditi oproštajnu borbu u Japanu. Međutim, pročitamo li pažljivije ono što je napisao Sakakibara, jasno je kako će Filipović odraditi više mečeva.

"Pobjednik Rizin GP-a 2016. Mirko Cro Cop, vratit će se u Rizinov ring nakon godinu dana. Odlučio je boriti se pred svojim voljenim japanskim obožavateljima još nekoliko puta, prije nego što se odluči umiroviti. Mirko bi se želio boriti protiv značajnih protivnika, sve dok ne odluči napokon odbaciti svoje rukavice. Pripazite, pred vas stiže posljednje poglavlje Mirkove karijere", napisao je Sakakibara na svom Instagramu.

Još nije poznato kada bi se trebala dogoditi prva borba, no nagađa se kako će se Mirko boriti već na Staru Godinu.

 

 

RIZIN GP2016無差別級王者のミルコ選手が一年振りにRIZINのリングに帰還します。 引退までの残り数試合、最も愛する日本のファンの前で闘う事を決断しました。 最後まで勝負論の有る試合がしたいと言うのがミルコの希望です。 引退に向けて動き出すミルコの最終章に注目して下さい! #mirkocrocop #RIZINFF #RIZIN2017 The RIZIN GP 2016 winner Mirko Crocop will be returning to the RIZIN ring after a year. He has decided to fight in front of his beloved Japanese fans a few more times before he retires. He would like to continue to face meaningful opponents until he hangs his gloves. Keep an eye out for Mirko's final chapter.

Objavu dijeli NOBUYUKI SAKAKIBARA (@nobu_sakakibara)

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo