Sport Ostalo

NA TATAMIJU

Uraganova mladež do srebra i bronce u grapplingu

NA TATAMIJU

Jako dobar rezultat ostvarili su natjecatelji JJK Uragan na Međunarodnom grappling natjecanju održanom u Vinkovcima pod nazivom "Valens Open" gdje su u odličnoj kadetskoj konkurenciji osvojili jedno srebro i jednu broncu. Na istom turniru su nastupili većinom klubovi iz Hrvatske a natjecali su se u svim uzrasnim kategorijama u disciplinama grappling, MMA i sambo.

Iako oslabljeni posebno zbog ozljede prsta seniora i glavnog aduta za medalju Veljka Pajicica koji tako nije mogao nastupiti, odličan je bio Ante Tolušić koji je najprije u 1/4 finalu dobio meč predajom bez borbe, potom je jako dobrom izvedbom i pobjedom giljotinom u polufinalu kategorije -84 kg bio bolji od natjecatelja iz Osijeka, te u finalu izgubio od borca turnira Filipa Marića iz BJJ Vinkovci.

Debitant Matej Rimac na svom prvom grappling natjecanju osvojio je odlično treće mjesto odnosno brončanu medalju. Organizatori iz MMA kluba Valens iz Vinkovaca (heroj Domovinskog rata Ilija Zirdum, te Nikola Jurković) izrazili su zadovoljstvo organizacijom prvog ovakvog natjecanja u Vinkovcima te najavili dolazak svog jakog MMA teama na skorašnji Svjetski kup (WMAG) krajem srpnja u Split.

Slijedeće natjecanje je otvoreno klupsko prvenstvo u jujitsi i grapplingu u organizaciji JJK Uragan krajem lipnja a potom krajem srpnja veliki međunarodni turnir WMAG 2017.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo