Sport Ostalo

velika čast i prilika

Najbolji hrvatski boksač sparira Kličku pred meč desetljeća!

velika čast i prilika

Najiščekivaniji boksački dvoboj ove godine zasigurno je onaj između legendarnog Vladimira Klička i trenutnog svjetskog prvaka Anthonya Joshue koji će se za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po IBF i WBA verziji boriti 29. travnja na londonskom Wembley stadionu pred rekordnih 90.000 gledatelja.

U pripremama za ovaj veliki dvoboj Kličku će pomoći hrvatski boksač i olimpijac Filip Hrgović.

Naime, Kličko je pozvao Hrgovića da mu se pridruži na pripremama kao njegov sparing partner što je Hrgović sa zadovoljstvom prihvatio.

"Još jednom iz kampa Vladimira Klička je stiglo priznanje za moj rad i moju kvalitet. Pozvan sam da mu budem sparing partner u pripremama za meč s Anthony Joshuom, što je jedan od najbitnijih mečeva u njegovoj karijeri. Sretan sam i ponosan, veselim se tjednima koji slijede, zajedničkim treninzima i sparinzima i siguran sam da ću mu biti od koristi", kazao je Hrgović.

Ovo nije prvi put da Kličko i Hrgović surađuju. Hrvatski boksač je već jednom sparirao slavnom Kličku tijekom njegovih priprema za uzvratni dvoboj protiv Tysona Furyja koji je, iako najavljen za srpanj prošle godine, zbog Furyjeve ozljede gležnja na koncu ipak odgođen.

Hrgović će se odmah pridružiti Kličkovom timu na pripremnom kampu u Austriji.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo