Sport Ostalo

uspješan kolektiv

Spektakularna proslava 16. rođendana TKD Marjan, dodijeljene plakete najuspješnijima

uspješan kolektiv

U prepunoj maloj dvorani sportskog centra Gripe održana je spektakularna proslava 16 godišnjice taekwondo kluba Marjan, dodjela nagrada i plaketa najuspješnijima kao i završno polaganje za pojaseve članovima kluba. Godina na izmaku bila je još jedna u nizu uspješnih, članovi Marjana osvojili su čak četiri odličja na seniorskom prvenstvu Europe te još dva na kadetskom prvenstvu starog kontinenta.

Još jednom je Marjan imao reprezentativce u sve tri uzrasne kategorije, čak sedam u seniorima, četiri u kadetima i jednog u juniorima. Činjenica koja najviše veseli je da je sustavni rad donio nova imena koja dolaze nakon Ane i Lucije Zaninović zbog kojih s veseljem ulaze u novi olimpijski ciklus.

Toni Kanaet i Lovre Brečić su ostvarili niz zapaženih rezultata, ušli su među deset na svjetskim rang listama, a Toni Kanaet je najbolji hrvatski senior sa srebrom sa europskog prvenstva iz Montreuxa. S druge strane Lovre Brečić je osigurao plasman na finalni završni grand prix 16 najboljih u olimpijskim kategorijama gdje je zauzeo peto mjesto.

Medalje od seniorki osvojile su na EP Lucija Zaninović, Petra Matijašević  i Matea Jelić dok velikim koracima u seniorsku konkurenciju ulazi mlada Bruna Vuletić.

Pored prigodnih plaketa u sklopu priredbe održan je spektakularan Laser show kao i defile članova iz deset klupskih dvorana koji su pred svojim roditeljima demonstrirali forme koje su pripremali u protekloj godini. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo