Sport Ostalo

Obračun u ringu: U prodaji 1500 ulaznica s popustom

Već smo najavili da će se 21. ožujka, u organizaciji splitskog centra borilačkih sportova Pit Bull, u Spaladium Areni održati spektakl borilačkog sporta ‘Obračun u ringu 9’, a sad vas obavještavamo da karte za spomenuti događaj, ukoliko ste umirovljenik, nezaposlena osoba, učenik, student ili invalid možete od danas do srijede kupiti po promotivnoj cijeni od 30 kuna.

- Dio velike, zapadne tribine koji je trebao biti zatvoren, jer će tu biti postavljena bina za svečano otvorenje i predstavljanje boraca, zbog jako dobre prodaje karata, odnosno velike potražnje, odlučili smo otvoriti. Zato smo došli na ideju da izađemo u susret onima socijalno najosjetljivijima, koji do sada možda nisu imali priliku vidjeti Arenu zbog skupih karata, a htjeli bi gledati ‘Obračun u ringu’ - kazao je u ime organizatora Marko Žaja, uz napomenu kako je riječ od oko 1500 sjedećih mjesta.

Ukoliko spadate u jednu od gore navedenih skupina, kartu možete kupiti (jedna osoba može kupiti samo jednu kartu!) uz predočenje dokumenta koji potvrđuje vaš status (iksica, radna knjižica...) na nekom od prodajnih mjesta - Spaladium Areni, Generalturistu, Croatia Recordsu na Pjaci.

Ukoliko se ne možete svrstati u neku od tih skupina, karte možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 45 do 60 kuna, ovisno gdje želite sjediti. S obzirom da ćete moći gledati čak 18 borbi, s imenima boraca koji garantiraju vrhunsku predstavu, cijena je vrlo pristupačna.

J. SMOLIĆ

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo