Sport Ostalo

razočarani šampion

Hrgović: Bio sam naivan, nisam se pridržavao taktike

razočarani šampion

- Bio sam naivan, nisam se pridržavao taktike i bio sam krut. Teško mi je sad bilo što kazati, nisam bio u meču, ruke su letile posvuda, nije bilo kretanja, a sve to zbog nepridržavanja taktike. Boksao sam kako je Francuz želio, bio sam preravan, a i iznenadili su me njegovi direkti. Kao da sam se pripremao da ih primam, a ne izbjegavam. Stvarno sam ispao naivan – kazao je Filip Hrgović i nastavio: 

- Želio sam minimalno olimpijsko finale i razočaran sam. Moram radit na sebi i popravit te greške. Na sljedećim Olimpijskim igrama osvojit ću zlato, ako budu primali profesionalce

Trener Leonardo Pjetraj bio ja jako nezadovoljan načinom na koji je Hrgović odradio polufinale.

- Nisam zadovoljan s Filipom, bio je krut i teretan, ništa što smo se dogovorili glede taktike nije ispoštovao. Dogovorili smo se da prvi napadne, pa se izmakne i opet napadne, a on je radio pojedinačne udarce. Francuza se moglo dobiti samo udarcima u seriji, a on ga nije probijao. Yoka je vrlo brz i tehnički spreman borac da ne bi iskoristio loš dan protivnika. Hrgović je danas bio loš, psihološki ne sasvim spreman - komentirao je borbu Pjetraj.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo