Sport Ostalo

top modeli

Pogledajte koje će ljepotice voditi program tijekom Olimpijskih igara

top modeli

Američka TV mreža NBC objavila je da će supermodeli Victoria’s SecretaAlessandra Ambrosio i Adriana Lima biti dijelom njihova programa koji će se emitirati tijekom Olimpijskih igara. One neće biti samo lica za pokazivanje, već će raditi reportaže o Brazilu i donositi vlastite komentare o rodnoj zemlji, pišu Sportske novosti.

Lima i Ambrosio će biti dijelom večernjeg programa koji će voditi Ryan Saecrest, a u njemu će se većinom redati sažeci i izjave iz prethodnog olimpijskog dana.

Jim Bell, izvršni producent NBC-a zadužen za olimpijski program, smatra da za vođenje Olimpijskih igara iz “rodnog kraja” ne postoje bolje osobe od Adriane i Alessandre.
- Adriana i Alessandra su odlični ambasadori za vođenje gledatelja kroz slavlja koja će se događati izvan borilišta, a uz to će se družiti s navijačama na stadionima i u dvoranama i izvan njih.

Poznata TV mreža objavila je da će tijekom Olimpijskih igara emitirati 6.755 sati programa, što će srušiti televizijski rekord kad su u pitanju OI. U sate programa ubrajaju se i streamovi svih događaja u živo na mobilnim platformama te internetu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo