Sport Ostalo

NFL: Pobjeda Pittsburgha

U prvoj utakmici 12. tjedna NFL-a, Pittsburgh Steelersi su lagano došli do pobjede protiv svojih divizijskih rivala Cincinnati Bengalsa, rezultatom 27-10.

Bengalsi su čak i poveli, dodavanje za touchdown Ryana Fitzpatricka uhvatio je Glenn Holt 3 minute prije kraja prve četvrtine. Steelersi su izjednačili u drugoj četvrtini kada je Big Ben Roethlisberger pronašao svoju omiljenu metu u „red zoni“ tight enda Heatha Millera. Minutu prije poluvremena kicker Jeff Reed je sa 37 yardi doveo Pittsburgh u vodstvo koje više nisu ispustili. Do kraja je ponajbolja obrana Lige bez problema kontrolirala anemični napad Bengalsa (bez Chada Johnsona i Carlsona Palmera) i Pittsburgh je lagano priveo utakmicu kraju.

Bengalsi su dobro zaustavili Willie Parkera (samo 37 yardi na 15 nošenja), ali Roethlisberger je bio efikasan i bez izgubljene lopte uz 243 yarde bacanja i jednim touchdownom predvodio svoju momčad do pobjede.

Pittsburgh sada ima score 8-3 i na najboljem je putu da uđe u play off kao pobjednik svoje divizije, AFC North. Cincinnati ima katastrofalnih 1-8-1, i njegovi igrači sigurno jedva čekaju da ova otužna sezona što prije završi.

T.JERKUNICA

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo