Sport Ostalo

derbi 7. kola igra se u labinu

Mali balun: ’Inženjeri’ bi rušili Potpićan

Večeras će malonogometni prvoligaši igrati 7. kolo u kojem su i dva superkasna termina, u Sutinskim vrelima između Uspinjače i Nacionala, te u Labinu.

Okršaj u Labinu između drugog i trećeg Potpićana ‘98 i Brodosplit Inženjeringa kao derbi kola bit će pod posebnim povećalom makar raspored nudi još nekoliko zanimljivih ogleda.

- U Labinu nam neće biti lako, a i lani smo tek u finišu rezultatom 1:0 došli do pobjede. Ove sezone Potpićan je daleko jači, što uostalom potvrđuju i rezultati. Njihova prva postava sa braćom Drndić i dva bh-reprezentativca uistinu zavrjeđuje svaki respekt.

- Naša klupa je puno duža i jača i tu bi trebao biti presudni forte na našoj strani. Mi smo klub koji uvijek ide na pobjedu pa ni večeras nećemo kalkulirati, pogotovo što smo kompletni i orni za borbu – kazivao nam je sportski direktor Brodosplit Inženjeringa Denis Kosor koji je uz kapetana Roberta Jarnija najodgovorniji za rad prve momčadi poslije odlaska trenera Mate Stankovića u Libiju.

Patrik Drndić, najbolji igrać Potpićana ‘98, nagovješćuje draatičnu i neizvjesnu utakmicu.

- Tek u trećem ovosezonskom gostovanju na Gripama ponijeli smo sva tri boda i na krilima tog uspjeha sada dočekujemo najjaču splitsku momčad. ‘Inženjeri’ su favoriti, no poslije dobrih rezultata otvara nam se prilika otići korak više i uz povoljan raspored sasvim ugroziti vodećeg Nacionala koji nam, kao i Splićanima, pred večerašnji ogled bježi za tri boda.

Raspored 7. kola, petak: Petrinjčica – BBS Novi Marof (18), Mejaši – Square (18.30), Kijevo Knin – Vrgorac Pivac (20), Inero – Torcida Tromont (20.30), Potpićan ‘98 – Brodosplit Inženjering (21), Uspinjača – Nacional (21.30).

i. javorčić / epeha

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo