Sport Ostalo

Hrvoje Znaor u Kući slave borilačkih vještina i sportova

Splitski jiu-jitsu majstor, član splitskog Uragana Hrvoje Znaor primio je još jedno priznanje za svoj rad i djelovanje u svijetu borilačkih vještina. 

U portugalskom glavnom gradu Lisabonu gdje je inače ustoličena međunarodna Kuća slave borilačkih vještina i sportova, u rezidencijalnom izdanju hotela Sana Metropolitan održan je svečani izbor novih laureata. Posebnu čast ove godine imao je hrvatski majstor Hrvoje Znaor koji je  za svoj dugogodišnji i sustavan rad i rezultate u sportu nagrađen odnosno uvršten kao dobitnik "Nagrade za životna ostvarenja".

Inače je i ove godine u Lisabonu među laureatima bila okupljena sva niska priznatih majstora iz cijeloga svijeta među kojima su bili i poznati holivudski glumac Vincent Lyn iz Hong Konga, brazilski majstor karatea i bivši instruktor specijalnih brazilskih snaga BOPE-a Helio Lemos, poznati španjolski majstor Mario Padilla (inače tvorac čuvene internacionalne Combat lige), Jose Brasao iz Capo Verdea koji je vlasnik više afričkih titula u shotokan karateu, Ado Dulas iz Austrije, međunarodni instruktor Krav Mage, te mnoge druge poznate i priznate osobe iz svijeta borilačkih vještina i sportova.

- Posebno sam ponosan što predstavljam svoj grad i državu, ovo je samo podstrek da budem bolji i da nastavim raditi ono što obožavam. Hvala međunarodnoj komisiji koja je pratila moj rad i vrednovala ga na ovaj način - kazao je nakon primanja nagrade Hrvoje Znaor.

R. RADICA

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo