Sport Košarka

iznad obruča

Alkar dogovorio veći dio igrača za novu sezonu: prvi potpisao amerčki playmaker

iznad obruča

Košarkaški klub Alkar dogovorio je veći dio rostera za narednu sezonu, iako sve to sada treba baciti na papir i službeno ozakoniti veze.

Ponukan odličnim iskustvima iz prijašnjih sezona i ove godine u Sinju ćemo gledati američkog razigravača, a riječ je o 24-godišnjem Joshu Brownu koji stiže sa sveučilišta Temple u kojem je ostvarivao dobre brojke i imao priličnu minutažu u svojstvu startera.

Visok 190 centimetara play u Sinj će doći sredinom kolovoza, a prema riječima predsjednika kluba Denisa Glavana, trener Srđan Helbich odmah će imati kompletiranu momčad i prilično vremena za uigravanje.

- Pripreme počinju odmah iza Velike Gospe i mogu reći da će naš trener imati riješenu kompletnu momčad, čime se njegovi prethodnici baš i nisu mogli pohvaliti. Vjerujem da je to preduvjet za uspjeh i nadam se dobroj sezoni. Dogovorili smo desetak igrača, jako smo blizu još ponekih, a ono što mene posebno veseli jest da je riječ o našim momcima, iz našeg kraja.

Također iz sinjskog kluba su bitno promijenili strategiju prema mlađim igračima pa će tako po prvi puta u svojoj povijesti ponuditi dugoročne ugovore mladim nadama, a slično se planira i s onim nešto iskusnijim igračima iz sinjskog bazena.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka