Sport Košarka

radni je dan

Legendarni navijač 'žutih' Viktor: Nezgodan je termin, ali potpora protiv Zadra neće izostati

radni je dan

Sjajni rezultati košarkaša Splita u posljednje vrijeme privukli su velik broj navijača na tribine male dvorane na Gripama. Jučer je počela završnica kupa “Krešimir Ćosić” u Šibeniku, a “žuti” svoj susret igraju u četvrtak, razgovarali smo s vođom navijača Viktorom Petekom.

– Potpora naravno neće izostati ni u Šibeniku. Ne očekujemo, doduše, puno naših navijača na Baldekinu protiv Zadra jer je radni dan, a utakmica se igra u popodnevnom terminu pa će sigurno većini biti nezgodno stići. Znam da je jedan automobil navijača sigurno pun, a vjerojatno će biti još onih koji će potegnuti do Šibenika u vlastitom aranžmanu.

Termin utakmice je zaista nezgodan onima koji rade jer utakmica počinje u 16:30. Ništa bolji nije ni termin polufinala, posebno što se utakmice četvrtfinala i eventualne poluzavršnice igraju dan za dan. U slučaju da prođu Zadrane, “žute” očekuje pobjednik utakmice Cedevita - Kvarner, a ta bi se utakmica igrala od 17 sati.

– Ako prođemo Zadar, u petak će sigurno biti više naših navijača, iako je i termin polufinalne utakmice nezgodan. U svakom slučaju, potpora neće izostati – završio je Petek.

Logično je da su organizatori išli na ruku navijačima iz grada domaćina, ali ta odluka sigurno nije dobro sjela navijačima Splita, Zadra i ostalih klubova. No, što je tu je, tko može neka dođe na Baldekin u četvrtak u 16:30 i pomogne “žutima” u borbi zapolufinale.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka