Sport Košarka

treća sreća

Hrvoje Vlašić je novi trener Zadra: Drago mi je što se vraćam u svoj klub!

treća sreća
U Zadru su konačno iz trećeg pokušaja dobili trenera, Hrvoja Vlašića, koji je za razliku od dvojice prije njega, stavio potpis na dvogodišnji ugovor i može se posvetiti poslu koji slijedi oko slaganja momčadi, izvijestio nas je Boris Skroće, direktor KK Zadar, prilično raspoložen jer se završilo jedno bezglavo poglavlje u pripremi nove sezone. Vlašić se nakon 12 godina ponovno vraća na klupu Zadra, u međuvremenu je radio u klubovima iz Bosne i Hercegovine, te našem Jolly JBS-u iz Šibenika. 

- Počašćen što sam izborom i imenovanjem, drago mi je što se ponovno vraćam u svoj klub. Valja zasukati rukave, popuna momčadi je prvi zadatak, istina, kasni se poprilično u usporedbi s drugim klubovima iz ABA lige i vjerujem da ćemo do utorka, srijede već imati dva, možda i tri nova igrača. Ono što je do sad uradio na tom polju Branko Skroče, sportski direktor, velika je stvar jer postoji temelj da angažiramo igrače, on je dosta razgovarao s pojedincima i pripremio dolaske - uvodno će Vlašić, koji odmah na prvu nije mogao kazati kakav se profil momčadi može očekivati. 

- Primarno je napuniti roster, te se u hodu pripremati, uigravati i što bolje spremiti za ABA ligu. Vjerujem da ćemo preko pripremnih utakmica i turnira postupno doći do igre, do sportske forme. Iako nisam godinama radio u Zadru poznam relativno dobro stanje, poznam neke igrače i s te strane neće biti problema. Nadam se, kao i svi Zadrani, da ćemo svi i u klubu i oko kluba upregnuti sve svoje emocije i snage u boljitak zadarske košarke - zaključio je Vlašić uz napomenu kako stručni stožer, odnosno pomoćnike neće mijenjati u odnosu na lanjsku sezonu.

D. ŽURA

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka