Sport Košarka

'Žutima' sutra na Gripama stiže makedonski MZT Skopje Aerodrom

 

Košarkaši Splita pokušat će zadržati stopostotni učinak na svom parketu i u subotu navečer (20.30 sati) kada na Gripe u sklopu petog kola ABA lige stiže makedonski MZT Skopje Aerodrom. Dan uoči susreta na medijskoj konferenciji pred sedmu silu izašli su igrač Filip Krušlin i trener Mladen Erjavec.

- Upoznali smo ih na turniru u Sarajevu. Tada im je nedostajalo dva-tri igrača, ali su nas neugodno iznenadili. Nadamo se da ćemo im vratiti te dugove. Siguran sam da pred svojom publikom nećemo izgubiti. U atmosferi kakva je u zadnje vrijeme na utakmicama na Gripama možemo dati više nego što realno možemo - kazao je Krušlin.
Erjavec će imati na raspolaganju sve igrače.

- Najbitnije je da budemo maksimalno agresivni, ne smijemo ući opušteno. Imaju četiri-pet igrača koji u svakom trenutku mogu zabiti tricu. Moramo kontrolirati skok, smanjiti broj izgubljenih lopti čak i odnosu na susret protiv Cedevite. Najbolji su im igrači reprezentativci Damjan Stojanovski i Gjorji Čekovski (nap.a. članovi reprezentacije koja je zauzela četvrto mjesto na prošlogodišnjem Eurobasketu), ali to je prije svega odlična momčad, ne skup pojedinaca. Ako se ne uđe 200 posto nastaje problem. To nam se dogodilo u Sarajevu - upozorio je Erjavec.

Iz kluba su, a u kontekstu procesa preoblikovanja i skorašnjih upisnih krugova dionica, pak pozvali sve članove kluba da u što skorijem vremenu preuzmu svoje članske iskaznice te da pored toga dopune svoje podatke u klubu. To mogu napraviti ili osobnim dolaskom u klub ili pak javljanjem na telefon (021) 361-111 (gospodinu Goranu Rebcu) radnim danima od 9 do 12 te od 16 do 19 sati, te subotom od 9 do 12.

Frane Vulas

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka