Sport Košarka

Hrvoje Vlašić na klupi Šibenika umjesto Bavčevića

Samo jedan dan bili su bez trenera košarkaši Jolly Jadranske banke Šibenik. Umjesto smijenjenog Splićanina Nikše Bavčevića, na klupu Šibenčana sjest će 42- godišnji Zadranin Hrvoje Vlašić. On već ima trenersko iskustvo u Šibeniku. Još 2004. godine vodio je tadašnju Šibenku u regionalnoj ligi. Vlašić u Jolly dolazi iz Čapljine.

Iza Zadranina je bogato iskustvo u Hercegovini. Osim Čapljinaca trenirao je Široki i Posušje. Osim toga, radio je sa svim kategorijama u Zadru, bio prvi trener riječkog Kvarnera...

Inače, Vlašić će biti već treći trener šibenskog A-1 ligaša u ovoj sezoni. Podsjetimo, Anđelko Matov napustio je klupu Jollyja zbog obiteljskih problema. Naslijedio ga je Bavčević, koji je smijenjen nakon samo šest kola u kojima je zabilježio dvije pobjede i četiri poraza.
- U 37 godina trenerskog staža, ovo mi je druga smjena.Prije Jollyja, tu sudbinu sam doživio samo u Splitu- rekao nam je Bavčević.

Osim na klupi, čini se kako slijede promjene i u igračkom kadru. Novi igrač “bankara” je Hrvoje Puljko, a navodno su vrlo blizu izlaznih vrata Stipe Režić i Denis Vrsaljko. Kao moguće zimsko pojačanje spominje se Karlo Vragović, dok su Šibenčani definitivno odustali od dovođenja Ante Krapića, koji će u Zadar.


K.GULIN

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka