StoryEditorOCM
Hajdukloša sreća

Žaperova ozljeda nije mogla doći u gore vrijeme, Hajduk ima nekoliko opcija za tu poziciju, ali postoji problem

Piše Slaven Alfirević
21. veljače 2024. - 20:36

Hajduku bi trebao još jedan zadnji iliti stražnji vezni kako se to u zadnje (ili stražnje?!, op. a.) vrijeme običava pravilno kazati.

Zadnji ili stražnji, svejedno, ali ozljeda Mihaela Žapera otvara kavernu u veznom redu "bijelih" i bila bi potrebna, odnosno dobro bi došla - popuna.

Za vraga se Žaper ozlijedio 17. veljače, da je barem tri dana ranije... Naime, 15. veljače je istekao prijelazni rok i sad su funkconerima Hajduka za angažman novog para nogu umnogome zavezane ruke.

Nisu do kraja zavezane jer se uvijek može dovesti nekog slobodnog izvan roka, tako je i Marko Livaja prije tri godine došao kad je imao sve čiste papire nakon angažmana u AEK-a, odnosno prethodno je postao - slobodan igrač.

Ima li sad netko slobodan za vezni red, a da iole vrijedi?!

Hajduk bi - uvjereni smo - premda nemamo dakako službene potvrde, odmah povukao Marka Capana iz Širokog Brijega, vratio bi i Antu Kavelja iz Solina, ali se Kavelj sad ozlijedio u dresu Solina, nastradao mu je gležanj. Tako da ga nema niti u mogućnosti da popuni trening, pa da se barem kvalitetnije trenira.

Hoće li i može li Hajduk intervenirati na tržištu slobodnih nogu, ima li ikoga tko bi bio adekvatan da pomgne Hajduku sad i odmah u uspinjanju na nogometnu Dinaru, najviši hrvatski planinski vrh je Dinara, 1831 metar na planini Dinari.

image
Goran Mehkek/Cropix

Capan ne može, Kavelj (dvojna registracija) bi mogao, ali je ozlijeđen, a i ne možeš čerupati toliko Solin, ispast će iz lige.

Trebao bi netko spreman igrati i biti na dispoziciji svako kolo.

Možda će trener Mislav Karoglan reći nešto više o tome na idućem sastanku s novinarima (ako ga netko nešto o tome pita), a možda nas iznenadi objava iz Hajduka, nikad ne reci nikad.

Dotle u Turskom Kocaelisporu jedan autentični zadnji vezni odlično igra i pogledajte kako Josipa Vukovića oslikava njegov klub, drži ga za generala, kako su mu stavili fotografiju na klupskom Instagramu.

Kako bi rekao kolega u redakciji, "a nami nije valja‘"!?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 04:07