StoryEditorOCM
Hajdukkonferencijska liga

Sezona je izgubljena, slijede europski izazovi, Bijele opet čeka težak zadatak, evo kad startaju

Piše Sport SD
6. svibnja 2024. - 11:04

Tri kola ostala su do kraja HNL-a, Dinamo je pobjedom na Rujevici došao na korak do obrane naslova prvaka. Hajduk je još jednom razočarao, jučer su na Poljudu izgubili na Poljudu. Rezultatski nevažna utakmica, Hajduk je već osigurao treće mjesto u SuperSport HNL-u, ima deset bodova više od četvrtoplasiranog Osijeka. 

Mnogi će što prije htjeti zaboraviti ovu sezonu, a već sada Hajduk se može okrenuti pripremama za novu sezonu. Pred Bijelima su novi europski izazovi, ove sezone startaju u drugom kvalifikacijskom pretkolu Konferencijske lige. Prva utakmica te faze igra se 25. srpnja, a uzvratna utakmica tjedan dana kasnije, 1. kolovoza. Ždrijeb prvog i drugog pretkola Konferencijske lige na rasporedu je 19. lipnja.

image
Jakov Prkić/Cropix

Hajduk bi trebalo biti nositelj u drugom i trećem pretkolu, a ako doguraju do play-offa čeka težak ih zadatak jer zbog slabog koeficijenta neće biti nositelji.

Prošle sezone Hajduk je zapeo već na prvoj europskoj prepreci. u 3. pretkolu Konferencijske lige u dvije utakmice bio je bolji grčki PAOK.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 10:55