Hajdukimao je sjajnu sezonu

Hajduku nedostaje klasični napadač: kad je postao slobodan igrač mnogi su počeli zazivati njegovo ime, ali ništa od povratka

Piše V. B.
7. veljača 2019. - 12:55

Kad je prije više od mjesec dana Franck Ohandza postao slobodan igrač, zagolicala se mašta Hajdukovih navijača.

Mnogi su počeli zazivati njegov povratak u Poljud, no kako stvari stoje od toga neće biti ništa jer bi kamerunski napadač trebao ostati u Kini. Ovih dana (vjerojatno sutra) očekuje se da će potpisati ugovor s jednim klubom iz te zemlje. Prva ili druga liga, nije poznato.

Iako je u dresu drugoligaša Shenzhena postigao 18 golova uz 11 asistencija, što su izvrsne brojke, “Frani Zolji“ klub nije produljio ugovor koji je istekao s koncem prošle godine.

Tu su se navijači „bilih“ malo uzbudili jer bi Ohandza svakako bio pojačanje sadašnjoj Hajdukovoj momčadi kojoj ionako nedostaje klasični napadač. Međutim, budući da je u Kini imao višestruko veću plaću nego na Poljudu, Ohandzin povratak u Split u ovom trenutku nije realan.

Dvadesetsedmogodišnji Ohandza iz Hajduka je otišao u veljači prošle godine u transferu “teškom“ navodno 1,2 milijuna eura, a dobrim igrama pomogao je Shenzhenu popeti se do druge pozicije i ulaska u prvu kinesku ligu. 

#HAJDUK#FRANCK OHANDZA