Hajdukstart iz snova

Dolček: Drago mi je što sam zabio u debiju, a gol posvećujem ocu i djedu; Gyurcso: Pamtit ću samo pobjedu

Piše Toni Perković, Slaven Alfirević

Nakon pobjede Hajduka u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija nad malteškom Gzirom igrači su saželi dojmove. Prvi je pred sedmu silu izašao strijelac drugog pogotka Ivan Dolček kojemu je ovo ujedno bio i debitantski nastup.

- Drago mi je što sam zabio u svom debiju. Došli smo po pobjedu, to smo i ostvarili i sada idemo dalje, rekao je mladi Koprivničanin na samom početku.

- Bila je velika vrućina, umjetna trava, uvjeti na koje baš nismo navikli, ali možemo biti zadovoljni. Zadnjim atomima snage sam otrčao u posljednjoj minuti, posrećilo mi se i zabio sam taj gol. Sada imamo devet dana do iduće utakmice, nakon toga prvenstvo i možemo se posložiti za to vrijeme i sve odraditi kako spada, rekao je Dolček.

Kao i obično, posvetio je pogodak.

- Gol posvećujem svom ocu i djedu koji su preminuli prije tri godine i svaki gol koji postignem posvetit ću njima, završio je Dolček.

Nakon njega pričao je kapetan Bradarić.

- Prvo poluvrijeme je bilo prevruće, ali na kraju je to ekipa dobro iznijela. Prva utakmica sezone, trebamo se dizati u ovima koje slijede. Nadam se da možemo daleko, kratak je bio Bradarić.

Posljednji na redu bio je strijelac prvog pogotka Adam Gyurcso.

- Bila je ovo jako teška utakmica, ali tako je kako je. Sretan sam što smo pobijedili, u Splitu ćemo sigurno odigrati bolje pred našom publikom, rekao je Gyurcso.

- Ne sjećam se da sam igrao po ovolikoj vrućini, ali nismo mogli utjecati na to. Pamtit ću utakmicu po pobjedi, objasnio je Mađar.

#HAJDUK#DOMAGOJ BRADARIć#ADAM GYURCSO#IVAN DOLčEK