Sport Hajduk

Stanko Poklepović: Kako bi kazao barba Luka - ovo je najnormalnije!

Stanko Poklepović je pobrao čestitke novinara i javnosti nakon blistave premijerne pobjede nad Slaven Belupom. Stari trenerski vuk se nije želio previše veseliti jer zna da ga očekuje veliki posao.

- U ovom trenutku naše visoke i zaslužene pobjede želim se prisjetiti barba Luke Kaliterne. Naime, kad god bi se mi njegovi igrači poeselili golu kojeg bi postigli, on bi nas spustio na zemlju ovim riječima "Šta je mulac, šta dižeš ruke, to je normalno!". Tako i ja, kad smo davali golove niste me mogli vidjeti da se dižem sa klupe i slavim, iako mi je duša bila puna.

- Inače, nismo igrali loše ni u prvom dijelu, samo nam je trebao taj prvi gol da nas rastereti. Kad su pogodili Andrić i Tomasov, sve je bilo puno lakše - kazao je Špaco.

Trener Hajduka podsjeća na onu poznatu "u porazu se ne unizi, u pobjedi se ne uzvisi".

- Ovo je doista velika pobjeda, ali nas čeka još težak posao u Zaprešiću, gdje moramo pokazati da smo sposobni pobjeđivati u kontinuitetu - zaključio je Poklepović.

Danas bijeli neće trenirati, Poklepoviću fali desetak reprezentativaca, pa je poslijepodne rezervirano isključivo za analizu susreta sa Slavenom.

                                                                                                                         s. a. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 20FirstPrevious[1]2345678910Last