Sport Hajduk

klub ne pušta "hajdučko srce"

Ništa od željenog transfera: Drago Gabrić ipak ostaje u Hajduku (VIDEO)

klub ne pušta

Iako su Drago i Tonći Gabrić inzistirail na tome da Hajduk prihvati ponudu turskog Trabzonspora, od transfera vrijedog do tri milijuna eura barem za sada neće biti ništa. Službeni Hajduk jutros je objavio kako je predsjednik Hajduka Mate Peroš uspio Gabrića uvjeriti u ostanak na Poljudu, kako zbog ambicija u Europi, tako i borbe za naslov prvaka.

- U razgovor s predsjednikom Perošem sam osjetio da sam im važan i da svi u klubu žele moj ostanak. Shvaćam koliko je bitno da u prvenstvo uletimo u najboljem izdanju i da na europskoj sceni napravimo ono što čekamo godinama - prolaz u Europsku ligu. I ja sam motiviran i koncentriran na obveze koje slijede - kazao je Gabrić za klubske internetske stranice, te nastavio:
 
- Imponira mi što su mi iz Turske ponudili jaki ugovor. Ali, mlad sam ima vremena za mene, a s druge strane ponila me reakcija čelništva kluba i posebno navijača. Torcidi se posebno zahvaljujem na podršci od mojih prvih ulazak na prvoligašku scenu.


Meni Hajduk puno znači, nije floskula, jer sam ovdje petnaest godina, od svoje osme godine, i ova želja svih da ostanem na Poljudu me dodatno motivira. Kao igrač Hajduka sam izborio poziv u reprezentaciju i ne mislim samo na tome stati - zaključio je Drago Gabrić.

Hajduk odbio Trabzonsporove milijune eura, Gabrići bi ipak za Tursku

psd

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 23FirstPrevious[1]2345678910Last