Sport Hajduk

tko god može, neka se uključi

Nema ih na Poljudu, ali Torcida će sutra napraviti spektakl u gradu: 'Uz zvukove sirena, barjake i pjesmu, pokažimo svima dišpet i prkos prema zabranama i našu ljubav prema Hajduku'

tko god može, neka se uključi

Na kaznu su navijači doskočili karuselom. Utakmica Hajduka i Istre 1961 igra se pred praznim tribinama, a zbog kazne koje su splitski klub zaradio poslije incidenata zabilježenih na Jadranskom derbiju protiv Rijeke na Poljudu. Kada već ne mogu na stadion, navijači su se odlučili organizirati izvan njega, po gradu. Torcida je na svom facebooku objavila poziv, obavijest svim navijačima Hajduka.

- Kao što znate, ovu nedjelju utakmici Hajduk - Istra, s početkom odigravanja u 16.30 sati, na žalost ne možemo prisustvovati zbog kazne praznih tribina poljudskog stadiona. Zato Vas pozivamo sve da se u nedjelju nađemo na velikom parkingu na Lovrincu u 15.30 sati, odakle ćemo svi zajedno u karuselu napraviti đir po gradu, uz zvukove sirena, barjake i pjesmu, pokazati svima dišpet i prkos prema zabranama i našu ljubav prema Hajduku. Iza karusela organiziramo druženje i gledanje utakmice u Klubu navijača. Pokažimo svima da nas zabrane čine još jačima i napravimo uvod u ono što slijedi, a to je invazija na Maksimir! Nemir i strast, Torcida Split.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk