Sport Hajduk

Čeka ga veliki posao

Sportski direktor Hajduka ostaje još tri godine: Ne pitajte me za Posavca i Caktaša dok sezona traje

Čeka ga veliki posao

Sportski direktor Saša Bjelanović potvrđen je i za iduće razdoblje, pod ugovorom je sada sve do 2022. godine.

- Izuzetna mi je čast što me predsjednik Uprave potvrdio. Kao što sam rekao i na svom predstavljanju prije godinu dana, posao sportskog direktora u Hajduku nosi veliku odgovornost. Prošli smo kroz turbulentnu sezonu koja još nije gotova. Imamo još dvije utakmice, nadamo se da će otići u pravom smjeru. Nakon toga ćemo moći pričati o svim drugim stvarima – rekao je Bjelanović.

Javnost ipak zanima i je li bilo razgovora s najboljim igračem Caktašem oko njegovog ugovora?

- Što se tiče svih igrača, dok je god prvenstvo u tijeku nećemo iznositi detalje. Imamo svoje ideje, planove, unaprijed znamo što trebamo. Nije ni mjesto ni vrijeme da pričamo pojedinačno o igračima.

Svejedno ga je dočekalo i pitanje o vrataru Posavecu čiji ugovor Hajduk može otkupiti, kao i pitanje u kojoj je fazi lista odlazaka i dolazaka igrača na kraju sezone jer se mercato bliži.

- Prijelazni rok jest vremenski ograničen na nekoliko mjeseci, ali traje cijelu godinu. Ozbiljni klubovi koji taj posao rade kako treba već mnogo ranije rade na tome. Na tome radimo već duže vrijeme, s trenerom sve odlično funkcionira. Bit će prilike pričati o tome. Ne bih se bavio previše time dok prvenstvo traje – nije se dao Bjelanović.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk