Sport Hajduk

Nova shema

Četiri žene vode razvojne odjele na Poljudu: predsjednik Hajduka predstavio novu organizacijsku strukturu kluba

Nova shema

Prvi čovjek “bijelih” Marin Brbić predstavio i novu organizacijsku strukturu kluba koju je najavio kada se vratio na Poljud.

- U novoj organizacijskoj strukturi na čelu kluba je moja malenkost. Najbliži suradnici su sportski direktor i dopredsjednik Uprave. Gospodin Jakobušić je jutros potpisao ugovor i na toj novoj poziciji počeo raditi. Sportski dio ne bih puno elaborirao, a u kako ga mi zovemo “dijelu podrške” imamo četiri razvojna odjela. To su: Odjel financi ja, Odjel marketinga i prodaje, Odjel za pravne poslove i ljudske resurse i Odjel logistike – pojasnio je Brbić.

Četiri žene vode odjele Brbić je potom predstavio voditelje odjela.

- Ured uprave i sportske administracije vodit će gospođica Jelena Mikačić, Odjel financija, nabave i kontrolinga Martina Jurjević, Odjel pravnih poslova i ljudskih potencijala Marija Bjeliš, Odjel marketinga i prodaje Julija Hrstić i Odjel logistike vodi Nikola Martinić. Vidite da prevladavaju žene, nije istina da je nogomet samo muški sport – naglasio je Brbić.

Dio tima je i Ante Bilić iz Ureda za odnosa s javnošću koji je tijekom pressice radio pa ga naravno, kako je Brbić i naglasio nije bilo potrebe ni posebno predstavljati osim u medijima pokazanim shemama.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk