Sport Hajduk

odluka disciplinskog suca

Novi udar na poljudsku blagajnu: Hajduku visoka kazna zbog baklji u Kranjčevićevoj

odluka disciplinskog suca

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 29. kola - objavljeno je na službenoj stranici Prve HNL.

Jasmin Čeliković (Inter-Z.) zbog isključenja na utakmici Rijeka-Inter Zaprešić (dvije opomene-drugo isključenje tijekom prvenstva) kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 4.000 kuna.

Na utakmici Istra 1961-Dinamo na južnoj tribini stadiona pripadnici navijačke skupine BBB u 76. minuti zapalili su 7 baklji koje su dogorjele na tribini zbog čega je GNK Dinamo kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna, a NK Istra 1961 iznosom od 6.000 kuna.

Na utakmici Lokomotiva-Hajduk pripadnici navijačke skupine Torcida na istočnoj tribini stadiona u 76. minuti zapalili su oko 35 baklji koje su izgorjele na tribini te su bacili jedan topovski udar zbog čega je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 45.000 kuna, a NK Lokomotiva iznosom od 10.000 kuna.

Zbog momčadskih prekršaja kažnjivih po članku 54 DP HNS-a (5 opomena na utakmici) sa po 5.000 kuna kažnjeni su GNK Dinamo i NK Slaven Belupo.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk