Sport Hajduk

Blato poput močvare

Torcida transparentno izrazila svoje mišljenje: pogledajte kakvu su žestoku poruku uputili čelnicima HNS-a

Blato poput močvare

Priča se kako su se otoplili odnosi između Hajduka i HNS-a, kako je novi izvršni direktor Marijan Kustić spreman na Poljud "dovesti" Mađarsku. Pa da nacionalnu reprezentaciju vrati i u ovaj dio Hrvatske. Poznato je koji su stavovi Hajduka, iskreno rečeno ništa se promijenilo nije, a teško da će i biti nekih drastičnih promjena kakve se s Poljuda traže.

Kako su želje uvijek samo jedno, treba vidjeti i kakve su realne mogućnosti da reprezentacije ponovno dođe na Poljud.  Prvenstveno jer se za 11-godišnjicu od tragične pogibije Hrvoja Ćustića, čije su ime skandirali s tribina, ništa promijenilo nije. Svoje je mišljenje Torcida vrlo transparentno iskazala. "11 godina je prošlo, a promjena još nema. Nacionalni stadion za Vas je glavna tema. Po livadama se i dalje životi riskiraju. Iako iste glavešine na duši Hrvoja već imaju!"

Izuzetno jasna poruka, Nacionalni stadion nije prioritet dok je ostala infrastruktura u izuzetno lošem stanju, kvalitetnije je rješenje silan novac koji se dobiva uložiti u kampove, postojeće stadione urediti. Za onaj Nacionalni će doći vrijeme, dvije-tri utakmice godišnje koje bi reprezentacija igrala na njemu nema ekonomsku opravdanost.

Jedna tragedija nije razdrmala temelje HNS-ovog bastiona, niti za milimetar se nije ništa pomaklo. A promjene se traže, ne samo kozmatičke, nego cjelovite. Poruka s tribina zvoni, grmi, nikakvi osmjesi, niti figa u džepu ne mogu donijeti kvalitetno rješenje. A vrijeme prolazi ....

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk