Sport Hajduk

hajdukov dragulj

Milijunska ponuda: Atletico Madrid dolazi po Bradarića!

hajdukov dragulj

Atletico Madrid je zapisao ime Domagoja Bradarića i stavlja se u red ozbiljnih interesenata za ljetnu kupnju Hajdukova mladića, navodno su ostvareni prvi kontakti.

Glasine pucaju i do brojke od deset milijuna eura dokle bi mogla ići cijena za dragulja "bijelih", ali to zasad nema konkretnu potvrdu, niti bi trebalo služiti za jeftin e-pe-pe. Priča se. Pričekajmo.

Uglavnom, nakon nastupa Bradarića za mladu selekciju "do 21", ali i ranije ponude Lillea koji je bio spreman izdvojiti s bonusima preko pet milijuna eura za mladog igrača (i dostavio službenu ponudu), mladić rođen 10. prosinca 1999., koji s 19 godina uspješno igra i lijevog braniča i desno krilo, predmet je pozornosti mnogih klubova.

Bradarićev je zastupnik Menaf Kodro, brat nekadašnjeg centarfora Veleža i Barcelone Mehe, dobro kotira na španjolskom tržištu pa valja vidjeti hoće li se na ljeto približiti realizaciji baš ova, zasad tek glasina.

Bradarić je svakako u žarištu i vrlo je skupocjen eksponat u Hajdukovu izlogu, a bi li ga Hajduk prodao odmah na ljeto ili bi još čekao, zabavljat će nas to idućih dugih mjeseci.

Bradarića čeka i nastup ovog lipnja na završnom turniru Eura "do 21" (Italija, San Marino), što će dodatno determinirati uvjete, ali će prije toga i u srijedu na derbiju s Dinamom biti baš mnogo skauta.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk