Sport Hajduk

Nema kazne za maksove mesare

Još jedna srijeda prođe, Klakočerov pravorijek ne dođe: nitko ne zna je li dobio dopunska izvješća ili samo taktizira s odlukom

Nema kazne za maksove mesare

Maxovi mesari – na čekanju i dalje. Ništa drugo nismo ni očekivali, jer prošlog vikenda nije bilo prvenstvenih ogleda, pa nije bilo ljute potrebe da disciplinski sudac Alan Klakočer otvara fasciklu.

Tek teoretski, reda radi, budući da se po nepisanom pravilu srijedom izriču kazne trebalo je bit na oprezu nije li zaostavština sa splitske utakmice Hajduk – Gorica (0:0) stigla na red. Ono kad je prvi put zapisano da su navijači Hajduka izvjesili nepoćudni natpis.

Upamtili smo, sudac Klakočer čeka dopunska izvješća sa splitske utakmice. I ne znamo je li ih sve dočekao ili naprosto taktizira s odlukom.

Ususret derbiju protiv Dinama što se u Poljudu igra u srijedu 3. travnja, najpametnije mu je bilo ništa ne čačkati. To je i uradio. Adut mu je ostao u rukavu, kao vječni šah. Figura viška u partiji kažnjavanja izgreda.

A mi sad očekujemo kako će proći iduće kolo za vikend (Hajduk je u Puli), pa onda u srijedu stiže i veliki derbi u Poljudu Hajduk – Dinamo, s uvjerenjem da bi sve moglo proći u najboljem redu. Doista, zašto ne bi sve prošlo uredno?

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk